Hvilken sål er bedst til dine ridestøvler

 

Når du står over for valget af nye ridestøvler, er det vigtigt at tage ens behov i betragtning.

Behovene varierer afhængigt af, hvor hyppigt du rider – om det er en gang om ugen eller flere gange om dagen og på forskellige heste. Hvis du rider sjældent, kan junior- eller young rider-støvler som Cavallo Linus muligvis opfylde dine behov. Hvis du rider mere intensivt, kan det betale sig at investere i lidt dyrere støvler som Insignis eller Signature, der henholdsvis tilbyder en stivere struktur og en blødere spring- eller allround-støvle.

Cavallo-støvlerne har altid en høj kvalitet på sålen. De har som minimum Vibram anti-chock såler og en antibakteriel comfort-indersål som standard, der er ekstremt slidstærke. Specielt på modeller som Insignis og Grand Prix Pro kan man tilvælge en goodyear-sål, der har flere lag end normalt og en kerne af flydende kork. Denne sål tilpasser sig foden efter kort tids brug, hvilket giver en perfekt fodseng skræddersyet til foden.

Ryttere, der oplever udfordringer som nedsunken forfod, platfodethed eller skader, kan opnå bedre individuel støtte med goodyear-sålen. Selvom det normalt ikke anbefales at gå i sine ridestøvler, kan goodyear-sålerne give bedre komfort, især hvis man rider mange heste uden mulighed for at skifte fodtøj.

Goodyear-sålerne er randsyet, og hvis man vælger topmodellen Piaffe Pro, er lædersålen både randsyet og sømslået for ekstra holdbarhed.


Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Måske vil du også finde disse blogindlæg interessante?

Vis alle